Köpvillkor

Priser
Alla priser som anges är i svenska kronor inklusive moms, för närvarande 25%. Alla varor säljs var för sig, även om det finns flera varor på en bild, säljs de styckevis om det inte uttryckligen står i varubeskrivningen att de säljs i par eller i set.

Minimiorder
Det finns inget minsta beställningsvärde, alla beställningar är således välkomna!

Betalning
Att betala med kort är avgiftsfritt och ger snabbast leverans tack vare att vi slipper kreditprövning och extra administration. Vi samarbetar med PayPal, världens största nätbetalningstjänst, för säkra kortbetalningar. Du blir i slutfasen av utcheckningen dirigerad till PayPals krypterade sida för att ange kortuppgifter. Inget av detta lagras hos oss. När PayPal bekräftat transaktionen till oss blir ordern aktiv hos oss, vilket i normalfallet sker omgående.
Paket som kommer i retur debiteras en kostnad om 400,-.

Leverans
Normalt finns din beställning att hämta ut 2-4 dagar efter att din order skickats från oss på Schenker Privpaks utlämningsställe. Du får ett mail från oss i samband med att din order har skickats. Vår ambition är att alla varor du har beställt kommer att paketeras och levereras tillsammans. Om någon vara du har beställt är restnoterad, meddelar vi dig beräknad leveransvecka. Om någon produkt inte kan levereras inom 5 helgfria arbetsdagar meddelar vi dig detta för att ge möjlighet att godkänna senare leveransdag eller makulera beställningen. Vi återbetalar omgående då varor saknas utan planerad inleverans.

Leverans till utlandet
Vi skickar gärna varor även utanför Sveriges gränser mot förskottsbetalning. Skickas oss ett mail med vilka varor du önskar beställa så meddelar vi dig fraktkostnaden med vändande mail och du kan sedan bestämma om du vill att ditt köp ska gå igenom eller inte.

Leveranssätt
Dina varor levereras normalt med Schenker Privpak beroende på vikt. Detta innebär att varje försändelse får ett unikt nummer som används när du sedan hämtar ut paketet hos ditt utlämningsställe. Du väljer också på vilket sätt du vill aviseras; via sms eller via avi med posten. Om du så önskar kan du hämta paketet hos oss (betala med kort och ange ange fraktvillkor Hämtas), och då tillkommer det ingen fraktkostnad; kontakta i så fall oss för att bestämma tid.

Fraktkostnad
Våra fraktpriser baseras på Schenker Privpaks priser. Kostnaden  framgår i Varukorgens Kassa. Fraktpriset gäller endast för leverans inom Sverige. Önskas leverans utanför Sverige kontakta oss via e-post för prisuppgifter. Hämtar gör du utan kostnad.

Transport
Äganderätten och ansvaret för varorna övergår till köparen när de lämnar vårt lager och överlämnas till transportör. Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till oss. Vi garanterar att varan är felfri vid avlämnande till transportören.

Reklamation
Vid felaktig leverans eller om varan är defekt eller skadad är vi angelägna om att du kontaktar oss på info@susanscandle.se, så snart som möjligt så vi kan rätta till felet. Tänk på att spara allt emballage! Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 7 dagar. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav löses ej ut av oss. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Öppet köp i 14 dagar
Du har som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Returrätt gäller inom 14 dagar efter mottagande. Vi kräver dock att varan är oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Paketet skall packas med omsorg och klara av vardaglig posthantering i stora terminaler. Var därför aktsam när du returnerar varor till oss. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengarna för varan på ditt konto. Vi krediterar inte pengarna för fraktkostnaden.

Ångerrätten gäller:
när du handlar som privatperson
inte varor till nedsatt pris/rea
inte böcker och tidningar
ej heller beställningsvaror som tillverkas eller beställts enbart för dig!

Kundtjänst
Du når oss lättast per telefon, 070-595 18 92, mellan kl 10.00 – 15.00, måndag-fredag eller via e-mail info@susanscandle.se.

Miljö
Vi försöker i möjligaste mån minimera vår påverkan på miljön. Därför försöker vi så långt det är möjligt att återanvända de kartonger och emballage som medföljer i våra inleveranser.

Övrigt
Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande. Susanscandle.se reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.
Vi kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar i din dator.

Vårt VAT-nr är: SE969745773801.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.